HUMANFOKUS ERBJUDER

Humanfokus erbjuder Handlings-orienterad coaching online både för dig som privatperson och för dig i din yrkesroll som chef och ledare. Verktygen är i mångt och mycket desamma men kontexten är lite annorlunda. Beroende på dina önskemål & behov jobbar vi för att skapa förutsättningar för en hållbar livsstil. Humanfokus erbjuder därutöver två koncept som inkluderar yoga och Mindfulness: Yoga&Relax samt Yoga&Reflektion.

För intresseanmälan & bokning -
Maila carina.stromstedt@humanfokus.se

 

YOGA & REFLEKTION

Möjligheten till återhämtning och reflektion ger utrymme för kreativt nytänkande och ett hållbart arbetsliv.

Personer som har behov av att fylla på med energi och kunskap om betydelsen av återhämtning och reflektion, dels för sig själv, dels för dem man som chef eller ledare påverkar.

Passa på att unna dig och/eller din arbetsgrupp några dagars möjlighet till återhämtning. Möjligheten till återhämtning och reflektion ger utrymme för kreativt nytänkande och ett hållbart arbetsliv.

Vi erbjuder en vecka alternativt några dagar i återhämtningens tecken där Ledarskap och Självledarskap är i fokus. Vårt mål är att hjälpa dig/er att få perspektiv på livet och dess möjligheter. På agendan för våra färdiga koncept varvas olika föreläsningar med Yogapass, Meditation och möjlighet till Walk & Talk coaching.

Vi håller föreläsningar, leder samtalsessioner i självledarskap och återhämtning samt tillhandahåller olika verktyg för en varaktig förändring. Veckan ger möjlighet att nätverka och reflektera både i grupp och enskilt.

Om ni kommer som en grupp till oss så kan vi anpassa upplägget mer efter era specifika behov.

 

YOGA & RELAX

En helg för dig med fokus på återhämtning, yoga & likasinnade personer. I rofyllda omgivningar för djup avslappning både mentalt & fysiskt. 

Yoga & Relax retreats är mindre reflekterande och mer rogivande. De kan visserligen vara minst lika reflekterande för individen/gruppen, men vi tillhandahåller inte någon struktur för just reflektion och utveckling.

Konceptet är upplagt för återhämtning och vila. Mer relax än reflektion i centrum. Oftast arrangerade i SPA-anläggningar med vackra omgivningar för sköna långpromenader och SPA-vistelser. Om ni kommer som en grupp till oss så kan vi anpassa upplägget mer efter era specifika behov

Om ni kommer som en grupp till oss så kan vi anpassa upplägget mer efter era specifika behov.

COACHING / ONLINE COACHING

Var är du idag och var vill du vara?
Oavsett om du står inför ett svårt beslut, funderar på att byta jobb eller är i behov av någon
förändring lägger vi en struktur och plan för att ta dig dit du vill, från där du är idag.

En coach hjälper dig att nå den potential du har och utmanar dig att ta olika steg i din personliga utveckling eller karriär. Du blir mer medveten om dina känslor, tankar värderingar och förmågor vilket leder till ökad kreativitet, bättre kommunikation och ditt beteende kommer att ge ett mer självständigt och lyckligare liv. En investering i dig själv som räcker länge.

I grunden är metoderna desamma oavsett om du blir coachad som privatperson eller i din yrkesroll. Det som skiljer är kontexten och i vissa avseenden hur de verktyg som används appliceras. Privat coaching är för dig som vill göra en förändring i livet eller utveckla dig själv som person.För att lyckas med något jobbigt behövs motivation, insikt om vad som ska göras och ett tydligt mål. Brist på någon eller flera av dessa punkter är en vanlig anledning till ett misslyckande.

Som coach hjälper vi dig att sätta fingret på det som behöver förändras, sätta upp tydliga mål och skapa planen för hur du når målet. Det skapar motivation och förbättrar möjligheterna att lyckas även när problemet känns överväldigande, målen är högt satta och drömmarna storslagna.

PRISER COACHING / ONLINE COACHING
från 590kr – 995kr per 45-60 minuter beroende på hur upplägget ser ut med antal coaching tillfällen och om det är online.
Alla coaching upplägg inleds med ett gratis möte på 20 min för att utreda hur nuläget är och hur ett upplägg kan se ut.

HANDLINGS-ORIENTERAD COACHING

Vi erbjuder Handlings- orienterad coaching för ledare och chefer. Att vara ledare innebär bland annat att visa vägen,
stötta medarbetare och ta det övergripande ansvaret för bra resultat. Arbetet som ledare och chef kan ofta vara mycket ensamt
därför kan ett kontinuerligt coachingstöd vara helt avgörande för ett hållbart ledarskap på sikt.

En ledare som hanterar de dagliga frågorna och specifika situationer som dyker upp på ett professionellt sätt bygger inte bara respekt hos medarbetare och kollegor, det gör också jobbet roligare och resultatet bättre. En ledare med naturlig pondus, rätt verktyg, hög självkänsla och som tycker det är kul på jobbet har alla förutsättningar för att prestera på topp och samtidigt må bra över tid. 

Med fokus på ditt professionella jag och de utmaningar som en ledande position ofta innebär, jobbar vi strukturerat med etablerade metoder samt dina styrkor och svagheter mot konkreta mål. Allt för att utveckla dig som människa, ledare och kollega.

Vi kan också lösa företagsabonnemang där chefer kan boka coaching timmar inom ramen för ett företags coaching abonnemang. Arrangemanget har flera fördelar då coachen blir mer insatt i företaget och dess ledares förutsättningar och miljö och kan därmed bidra till övergripande strukturella lösningar.

PRISER HANDLINGS- ORIENTERAD COACHING
från 590kr – 995kr per 45-60 minuter beroende på hur upplägget ser ut med antal coaching tillfällen och om det är online.
Alla coaching upplägg inleds med ett gratis möte på 20 min för att utreda hur nuläget är och hur ett upplägg kan se ut.


© Copyright Humanfokus 2023